23 Ekim 2016 Pazar

L.A Girl PRO. CONCEAL (Yeşil ve Turuncu)

         Merhaba bayanlar,
        Bu akşam sizlere uzun uzun araştırıp youtube den videolarını izleyerek almaya karar verdiğim kapatıcılarımdan bahsetmek istiyorum. 
    


       Yeşil rengi piyasalarda satılan birçok markanın paletlerinden bildiğiniz gibi kızarıklıkları,sivilcleri nötürlemek için kullanılıyor. Fotoğrafta gördüğünüz gibi elimin üzerinde kırmızı bir kabarcık var. Şimdi bu yeşil kapatıcıyı bu kırmızı kabarcığın üzerine uyguluyoruz.Ardından isterseniz transparan pudra ile sabitleyebilirsiniz.Sabitleme işleminden sonra kullandığınız fondöteni uyguluyoruz. Fondötenden sonra makyajınızın daha kalıcı olması için tekrar hafifçe transpan pudra uygulayabilrsiniz. Sonuç benim için mükemmel. Çok yakın çekim olduğu için kabartıyı çok hafifte olsa görebiliyoruz. Emin olun telefon ile elim arasında 5cm mesafe ya vardır yada yoktur. Bu kadar yakın mesafeden birbirimiz ile iletişim kurmadığımız için 50cm lik mesafeden kabarcık bile belli olmuyor.





        Diğer turuncu tüpteki kapatıcı ise bildiğiniz gibi morlukları nötürlemek için kullanılıyor. Youtube de bu iki kapatıcıyı araştırırken kan alındıktan sonra kolunda oluşan morluğu ,dövmesini kapatanı bile gördüm. Elimin üzerindeki mor damarlarda uygulama yaptım sizin için. Varsayalım bu damarlar gözaltı morluklarımız. Zaten göz altı morluğuda ciltatının ince olmasından dolayı görünen kılcal damarlar. İyiki elimizin üzerindeki gibi kalın değiller. Eğer böyle kalın görünselerdi vay halimize. 
      Şimdi bu turuncu kapatıcıyı kapatmak istediğimiz morluğun üzerine sürüyoruz. Ardından transparan pudra,fondötenimiz ve yine en son transparan pudra uyguladıktan sonra görünen morluk falan yok.Daha öncede söylediğim gibi fondötenin kalıcılık süresini arttırmak için en son pudra uygulası yapıyorum.







         İkisinide beğenerek kullanıyorum. Youtube den yazının başlığındaki isimi yazarak videolarına ulaşabilirsiniz. İki tüpre 8gr ve uzun süre kullanabilirsiniz. Ayrıca fırçalı aplikatörleri sayesinde uygulaması gayet kolay .Malesef her güzel üründe olduğu gibi bu kapatıcılarında ülkemizde satışı yok. İnstagramda yurtdışından satış yapan sayfalardan temin edebilirsiniz. Bendeki renklerin numaraları ise şu şekilde GC992 Green Corrector ve GC990 Orange Corrector. Ama bir sürü renk alternetifi var. Siz ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Şimdi siz nerden aldınız diye bir sürü mesaj gelicek hemen yazayım instagramdan @pelliniofficial den almıştım. Aynı zamanda Gitti Gidiyor dan da satışını yapıyor. Elinde yoksa sipariş üzerine getirtiyor. Tabi yurdışından geldiği için bir aylık bir süreyi buluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder