15 Şubat 2018 Perşembe

                          M.A.C MİNERALİZE RESET & REVİVE CHARCOAL MASK 






          Uzun bir aradan sonra merhaba. 

          Bu maskenin içeriğinde bulunan bambu kömür tozu ve mineral açıdan zengin beyaz kil ile cilde derinlemesine nüfus ederek cildi temizliyor. Fazla yağı absorbe ediyor. Gözeneklerin görünümünü azaltarak, siyah nokta en aza indirerek lekeleri önlüyor. . Cildi pürüzsüzleştiyor. Cildin elastikiyetini koruyor. Dermatolojik ve oftalmolojik olarak test edilmiştir. Tüm cilt tipleri içinde uygun. 
            Kullanımı ise; temiz cilde göz bölgesinden kaçınarak ince bir tabaka halinde sürülüyor. 10 dk. kadar iyice kuruması beklenip, ılık suyla durulanıyor. Haftada 2-3 kez kullanılabilir. Daha fazlası cildinizi kurutabilir. 

           En önemliside 6 haftalık düzenli kullanımdan sonra cildinizdeki ciddi değişiklikleri görebilirsiniz. Siyah noktalardan arınmış, gözenekler küçülmüş , daha canlı ve esnek bir cilt. 


         Kozmetik sektöründe buna benzer bir süre kömür maskesi var ama işin içine mac gibince denemek istedim ve iyiki denemişim. Devamlı kullanıcağım ürünler arasına girdi. 100 ml lik kocaman bir tüp ve parmağımla aldığım bu miktar tüm yüzüme yeterli geliyor. Yani bir tüp uzun süre yeterli . 

          

2 yorum: