30 Eylül 2016 Cuma

LR ZEİTGARD 1


         

          Merhabalar...

          13 Ağıstos 2016 tarihinde @makyajmelegim isimli instagram sayfamın ilk paylaşımıydı zeitgard 1. O zaman bir blog sayfam yoktu. Bir haftalık bir denemeden sonra yazmıştım. Şimdi yaklaşık 6 hafta oldu. Kararım hala değişmedi. Keşke daha önce alsaydım.

          Biz hanımlar makyaj yapmayı severiz ama yorgun argın eve gelip makyajımızı temizlemeye üşeniriz. Sonrası kaçınılmaz siyah noktalar, sivilceler ve genişlemiş gözenekler. 
          YouTube de bu cihazla ilgili bir sürü video var. Sizde izleyin lütfen. Portakal deneyini mutlaka izleyin.




          Bu cihazın 10 kat temizlediğine ne zaman inandım hemen anlatayım.
          Malum yaz aylarında düğünler daha fazla olur. Bu yaz bir yakınımızın düğününde ağır bir makyaj yapmıştım. Gece geç saatte eve geldiğimizde sıcaktan zaten bunalmıştım. Hemen makyaj temizleme solüsyonu ile sildim ve yüz yıkama jeliyle yüzümüzü güzelce yıkadım ve duş aldım. Yüzümün temizlendiğini düşünüyorsunuz dimi bende öyle düşünmüştüm. Nemlendiricimi sürüp yatacaktım ki. Bir kez de zeitgard ile temizleyeyim dedim. Yeni almış olmanın hevesiyle. Gördüklerime inanamadım. Fırça sapsarı oldu. Yüzümden hala fondöten çıkıyordu. İşte o geceden sonra yüzümü hiç akstamadan zeitgard 1 ile temizliyorum. Meğer yüzüm hiç yemizlenmiyormuş. Temizlendiğini zannediyormuşum. Nöbetlerde bile hasteneye yanımda götürüyorum. Şarjlı ve şarjı 5-6 kullanıma kadar dayanıyor.



          Zeitgard 1 fırça lifleri içinde antibakyeriyel Microsilver yani mikro gümüş taneleri var. Test edilmiş ve onaylanmış. Ayrıca fırça uçları yuvarlak ve tek yöne değil sağa sola iki farklı yöne hareket ediyor. Buda ciltteki tahrişi azaltıyor. İki farklı fırça tipinden birini cilt tipinize göre seçiyorsunuz. Pembe olanı hassas,mavi olanı normal cilt tiplerine göre üretilmiş. Ben pembe olanı kullanıyorum.
          Cihaz 1dk süre içinde üç kez 20 sn de bir uyarı sesi vererek cihazın yüzünüzdeki bölgesinin yerine değiştirmenizi istiyor. Yani 20sn yüzünüzün sağ tarafı, 20 sn yüzünüzün sol tarafı ve 20 sn alın bölgesi için ayrılmış süreler. 
           Cihazın 3 farklı hız ayarı var. İlk 14 gün sadece birinci yani en yavaş ayarda kullanılması öneriliyor. Cildinizin adaptasyonu için bu gerekliymiş. Sonra zamanla hızını arttırabilirsiniz. Ben hala ikinci ayarda kullanıyorum ve yeterli geliyor. 



          Cihazla birlikte özel temizleme kremide var. Daha önce almadığıma çok pişmanım, çok şey kaçırmışım. Zeitgard 1 ile beraber zeitgard 2 yi de almıştım. Onuda daha sonra anlatırım. Sizleri sıkmak istemem. 
          İyi akşamlar.

           

3 yorum:

  1. Yazın harika olmuş canım eline sağlık gerçekten beni kullanmaya iyice heveslendirdin :)

    YanıtlaSil
  2. bende Zeitgard 1 aldım hergunmu kullanmam laızm ,hergun kullanınca gozeneklerı buyutuyor dıye duymustum tecrubelı olarak bılgı ıstıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde hergün kullanıyorum . Gözeneklerimde bir büyüme olmadı. Aksine çok memnunum. Ayrıca zeingard 2 yide beraber kullanıyorum. Onunda gözeneklere yararlı olduğu düşüncesindeyim.

      Sil