23 Eylül 2016 Cuma

THE BALM HOT MAMA!!!

       
          İyi akşamlarrr...

        Bu akşam sizlere birçok blogger arkadaşım tarafında defalarca yorumlanan The Balm markasının Hot Mama allığından bende kısaca bahsetmek istiyorum. Blog sayfamın bir köşesinde bulunmasını istiyorum bende bu güzelliğin. Bu allığı duymayan ,bilmeyen zaten kalmadı.




   
          Şeftali-pembe tonlarında içinde altın yansımaları olan Nars Orgasm a dupe gösteriliyor çoğu blogger tarafından. Ama bana göre farklılar. Bence orgasma göre daha pigmentli ve ışıltılı geliyor bana. 
        


          Gratis e her gitiğimde deneyip deneyip almakta son anda vazgeçmişimdir. Hot mama hakkında bir sürü yazı okudum ve en sonunda bayram indiriminde dayanamayıp aldım. Torunlarıma yetecek kadar allığım var artık . Ama bunu da iyiki almışım. Gözüm açık giderdim eksik kalırsam. 
         Ya sende herşeye iyiki almışım diyorsun diyenler olabilir. Burada genelde kullanıp memnun kaldığım ürünleri sizlerle paylaşıyorum. Tabi fikir olması açısında beğenmediğim ürünleride paylaşacağım. '' makyajmelegim'' isimli instagram sayfamda beğenmediklerimide paylaştım blogu açmadan önce.







           Fotografları farklı açılardan çektiğimde birinde daha şeftali diğerinde daha pembe tonlarda olduğunu görebilmişsinizdir sanırım. Pembe-şeftali yansımalı.Ya içindeki minik altın ışıltıları yok mu.
Hot Mama yı kullandığım günlerde aydınlatıcı kullanma gereksinimi duymuyorum. İçindeki ışıltılar yeterli geldiğini kanısındayım.
          Pigmentasyonu çok iyi olduğu için dozunu çok iyi ayarlamanız ve mutlaka gün ışığında veya aydınlatması iyi olan bir yerde uygulamanızı öneririm. Sonra  gerçekten pırıl pırıl parlayan şeftali şeftali yanaklarla dolaşabilirsiniz.
         The balm ın espili karton ambaljında ve kapağı mıknatıslı.7.08 gr ağırlığında .Küçük sayılmaz. Zaten pigmentasyonu çok iyi olduğu için bol bol kullanıp bitirebileceğinizi zannetmiyorum.



         Bu allığın beyaz ve buğday tenlilere daha çok yakışacağını düşünüyorum. Esmerlerede yakışabilir tabi ama benim ilk izlemim beyaz ve buğdaylara daha çok yakışacağı yönünde. Deneyerek almanızı tavsiye ederim. Deneyip deneyip vazgeçtğim bir allık olduğunu söylemiştim . Meğer mağazada yoğun uygulandığı için bir türlü beğenemiyormuşum. Siz cilt tonunuza göre dozunu ayarlarsanız müthiş duruyor.
         Ayrıca bu allığı far olarakda kullanabilirsiniz.
         Gratis indirimlerinde ,tabi indirim zamanı bulabilirseniz kaçırılmayacak The Balm ürünlerinden birtanesi.63 tl lik allığı 28.35 tl ye aldım.

        Bana vakit ayırdığınız için teşekkürler. İyi geceler.

2 yorum:

  1. Bende hep alsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum indirimdeyken bakıcam :))

    YanıtlaSil