19 Eylül 2016 Pazartesi

THE BALM NUDE TUDE

Merhaba kızlar,

          Bugün sizlerle çok incelenen ama bende birşeyler yazmadan geçemeyeceğim The Balm markasının Nude Tude far paletinden bahsetmek istiyorum.





          Palet doğal ve nude tonları barındıran 12 fardan oluşuyor. Palette hem mat hem de ışıltılı farlar var.Renkler gerçekten muhteşem. Palette pembe,toprak,bordo,kahverengi tonları ve özellikle beni cezbeden birer tane beyaz ve siyah far var.




           Sassy: Yukarıda beyaz olarak nitelendirdiğim renktir kendileri. Bu far kaş altına,göz pınarlarına, dudak üstüne aydınlatıcı olarak kullanılabilir.Tabi dozu kaçırmamak şartıyla.

         Stubborn: İçinde minik ışıltılar barındıran çok hoş bir pembe alt tonlu nude ton.

         Snobby: İçerisinde minik ışıltıları olan sarı bir renk.Tek başına kullanılabileceğini düşünmüyorum. Ben kullanmam. Ama kahve tonları ile kombinlendiğinde güzel oluyor. Özellikle göz kapağının orta kısmına tek bir fırça darbesi ile güzel oluyor.

        Stand-offish: Bol ışıltılı bir pembe. Yansımaları çok güzel olan tatlı.


        
          Selfish: Bol ışıltılı bir gri olarak tarif edebilirim sizlere.

         Sultry: Mat bir kahverengi. Dumanlı göz makyajında severek kullanıyorum.

         Sobhisticated: Gölge yaparken kullandığım oldukça pigmentli minik ışıltıları olan bir kahve tonu.

          Seductive: İçerisinde altın yansımaları olan açık kahve bir renk.



          Sexy: Adına en uygun far diyebilirim. Çok güzel bir bordo ne mat ne ışıltılı. Pigmentasyonu çok iyi. Favori renklerimden bir tanesi.

          Serious: Pigmentasyonu çok iyi olan tam bir siyah. Gölgelendirmede harikalar yaratıyor,

          Silly: Pigmentasyonu az. İçerisinde altın yansımaları var. Rengi koyu gibi duruyor ama dediğim gibi uygulandığında bu kadar koyu olmuyor.

          Sleek: Pigmentasyonu oldukça yüksek olan koyu kahve bir ton. Kaşlarınızı doldurmak vya bakışlarınıza derinlik katmak amacıyla kullanılabilir. 


          Sonuç olarak bu palet göz makyajı, kaş doldurma, aydınlatıcı amacıyla kullanılabildiği için çok amaçlı diyebiliriz. Kalıcılığı gayet iyi. Pigmentasyonlarından zaten bahsettik ve genel olarak güzel. Her zamanki gibi The Balm ın esprili şirin karton ambalajında.Bu palet hakkında denilebilecek tek şey mükemmel. Paraben , talk gibi zararlı maddeler de yok içeriğinde.

        İyi akşamlar...

2 yorum:

  1. The Balm ürünlerini çok seviyorum bir türlü bu far paletinden alamadım :( Renkleri çok güzel günlük oralar çok ideal bir palet :) mutlu günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. evet gerçekten güzel bir palet . umarım ilk indirimde sizde alırsınız bir tane.

    YanıtlaSil