10 Ekim 2016 Pazartesi

BABOR CLEANSING CP 1 HY-ÖL VE Phytoactive Combination 2


          Merhaba kızlar.

          Bir iki gündür paylaşım yapamadım. Malum hem çalışan hem de anne olunca günler yoğun geçiyor. Yinede çok şükür halimize. Uzun zamandır aklımda olan ve ha bugün ha yarın derken yazımı bugün tamamlayabildim. Bu iki ürünün bendeki önemi çok olduğu için üstünkörü bir yazı olmasını istemedim. Bütün yazdıklarımı özenle hazırlıyorum ama BABOR un bendeki değeri bambaşka. İnstagram sayfamdan @makyajmelegim den beni takip edenler zaman zaman BABOR dan bahsettiğimi hatırlar. Şimdi kullandığım bu ürünleri en başından sırası ile bahsetmek istiyorum. Bugün yağ bazlı temizleme ürünlerinden daha sonra ki bir gün bakım kremlerinden bahsedicem. 

        Aylardır kullandığım bu iki harika ürünü sizlere açık açık anlatmanın zamanı geldi. Yani sırrımı.  Ta ta tammm.

        İlk önce BABOR markası hakkında bilgi vermek istiyorum. Çok ortalıkta satılan heryerden rahatlıkla bulup alabileceğiniz ürünlerden değil. Cilt bakımı yapan bazı güzellik merkezlerinden temin edebilirsiniz. Bu marka dm den bir sürü soru aldım ve kısaca bahsedeyim;

        1956 yılında Almanya da Dr. Micheal Babor tarafından kurulmuş bir firma yani 60 yılllık bir geçmişi var. Kurucusu bir doktor. Dr. Babor bilimsel araştırmaları sonucunda insan doğasıyla birebir uyumlu tamamen doğal malzemeler ile üretilen Babor ürünleri,60 yıldır,doğal,cilde uyumlu ve son derece etkili cilt bakım ürünleri ile anılmaktadır.
         Güzelliğin kaynağının doğada gizli olduğunu ilke edinen Babor, tüm ürünlerinde doğal aktif maddeler kullanmayı hedeflemiştir. Babor un kadın ve erkekler için ürettiği yüz ve vücut (SPA) bakım ürünlerinin yanısıra ,makyajdan kamufle makyaj ürünlerine,vücut bakımından parfümlere,güneş ürünlerinden dekoratif ürünlere kadar zengin bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.
        Babor ürünleri üretilirken çevreye zarar verilmiyor,ürünlerde hiçbir hayvansal ürün kullanılmıyor ve en önemlisi hayvanlar üzerinde test edilmiyor.
       Dr. Babor suda çözünen yağlarla farklı temizleme bakımı geliştirerek hem suyun hem de yağın temizleme güçlerini tek bir üründe birleştirmiştir. Böylece her tipteki cilt, artık bir ürünle ideal bir şekilde temizlenebilir. BABOR Hy-Oil cildi temizlerken nemini korur ve doğal dengesini sağlar. Hy-Oil ile cilde aynı zamanda cilt tipine uygun yüksek etkili saf bitki özleri de uygulanır. Her aktif bitkisel kompleks, doğal iyileştirici bitkilerin özlerinden oluşur. BABOR temizleme serisi, cilt yüzeyinde biriken ölü hücre tabakalarını temizlemek ve cildin doğal yenilenmesini desteklemek üzere, cildin hassasiyetine göre ayarlanmış dört değişik peeling ürünü de içermektedir.



BABOR CLEANSING CP HY_OİL 1 nedir? (beyaz şişe)

Tüm cilt tipleri için uygundur.
İçerisinde;

  • saf bitkisel yağlar
  • soya yağı
  • susam yağı
  • fındık yağı
  • bisabolol
  • e vitamini
  • ovillaja özü bulunur.
      Yağda çözünebilen birçok şeyi çıkartır.

Quillaja (parama kabuğu) özü; Sabun ağacının kabuğundan elde edilen bir özdür. İçeriği yüzey aktiviteli özelliklere sahip yüksek oranda Saponinler Hy-oil in yoğun temizleme etkisini bir '' toz mıknatısı '' gibi destekler. Sabun ağacı sahip olduğu yüksek dabaklanma maddesi payı ile bir tedavi bitkisi sayılır. Dabaklanma maddeleri cilt üzerinde antibakteriyel etki oluşturur ve cildin direnç gücünü arttırır.

Koyunotu (agrimonia) özü; Bitki özü yüksek oranda Flavonoid lere sahiptir. Flanoid lerin antioksidan gücü cildi çevre etkilerine karşı etkili bir şekilde korur. Cilt böylece daha az yorulmuş olur ve doğal detoksifikasyon işlemini en iyi şekilde yerine getirebilir. Bu doğal detoks özü ayrıca cilt üzerinde derin temizleyici etki oluşturur.



BABOR CLEANSING CP Phytoactive Combination - Yenileyici Temizleme Jeli Nedir? (mavi şişe)

1 no lu ürün her cilt tipi için uygunken bu 2 nolu ürün karma ve yağlı ciltler için önerilmektedir. Benim cildim karma olduğu için cilt analizinden sonra Babor uzmanı bu ürünü kullanmamı önerdi. Cilt analizinizi yaptırmadan cildinize hiçbirşey kullanmamanızı öneririm.

İçeriğinde ;

  • guaiazulene
  • ada çayı
  • hamamelis özü
  • mürver
  • agrimonia özü mevcuttur.
-İltihabı engeller ve sebum üretimini düzenler.
-Gözenekleri arındırır ve bakterileri önler.
-Yatıştırıcıdır.

Phytoactive ; cilt bakımı bitki karışımı cildin özel ihtiyaçlarına uygun hale getirilmiştir. %10 oranda bitki özleri içerir. Temizleme sırasında cilt problemlerini tedavi eder. Aktif maddelerin ciltte emilimini arttırır.

Şimdi bu iki ürün beraber nasıl kullanılıyor?

Bu iki ürürn kombin yani beraber kullanılması gerekiyor. Neden ? 1 in içindeki yağ özlerini 2 cisi aktif hale getirerek cilt temizliğini yaparken aynı zamanda bakımda yapıyorlar. cildiniz diğer temizleme jelleri gibi çatır çatır asla kumuyor . Hatta makyajınızı bile bu iki kombinle temizleyebilirsiniz. 
BABOR HY_OİL 1 kuru cilt üzerine ince bir tabaka halinde yayılır, üzerine bitki özleri bakımı BABOR Phytoactive 2 sürülür. Cldiniz yumuşak ve gönekler derinliklerine kadar bütün kirlerden arınır.Aynı zamanda değerli bitkisel özler ile cilde bakım sağlar. Daha sonra eller su ile nemlendirilir ve cilde hafif hafif masaj yapılır. Sonra cilt bol su ile yıkanır. Cildimiz temizlendi ve artık bakım krenlerini sürme vakti geldi.

          Müsade ederseniz kremleri de bir başka yazımda anlatayım sizleri sıkmak istemem. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
        


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder