5 Ocak 2017 Perşembe

BABOR Cleansing 2 Phytoactive Sevsitive

Merhaba , 
Daha öncede blog ve intagram sayfamda kullandığım BABOR ürünlerinden ve firmanın geçmişimden bahsetmiştim. Bir yıldan fazla bir zaman oldu BABOR ile tanışalı ve ilk defa bu kadar uzun bir süre ürün değiştirmedim ve değiştirmeyide düşünmüyorum. Çünkü çok memnunum.




Geçen ay gittiğim cilt bakımında Babor uzmanı bazı kullandığım ürünleri cildimin gereksinimlerine ve mevsim şartlarına göre değiştirdi. 10 Ekim 2016 tarihde yayınladığım Babor Cleansing cp Hy-Oil 1  aynen devam edicem. 2 numaralı combin ürün değiştirildi. Artık 2 numara olarak Babor Cleansing 2 Phytoactive Sensitive kullanıyorum. 

Babor Cleansing cp 2 Pyhtoactive Sensitive nedir?
(Yenileyici Temizleme Jeli)
HY-OIL Cleanser ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanan Babor un iki aşamalı temizleme  sisteminin bir parçası olan Babor Cleansing Phtoactive Hassas, yabancı maddeler ve kusurları ortadan kaldırır. Suda çözünen bitki özütü formülasyonu, kızarklık ve tahrişi azaltarak cildi taze ve parlak bir şekilde bırakır. Cildi sakinleştirir. 

Peki nasıl kullanılır? 
4 pompa Babor Cleansing Hy-oil Cleanser cilde ( önceden nemlendirmeyin) uygulayın, ardından 2 pompa Babor Cleansing Pytoactive Hassas uygulayın. Parmaklarınızı nemlendirerek dairesel hareketlerle masaj yaparak bir süre uygulayın. Bol soğuk suyla iyice durulayın. Bu iki ürün kombindir. Tek başına kullanılmaz. 

İçeği ise ;
.Balm nane özü,
.Şerbetçioğlu otu
.Ihlamur çiçeği özü 
.Agrimonia özü  bulunur. 

%10 oranında bitki özleri içerir. 
Temizleme sıradında cilt problemlerini tedavi eder. Hassas ciltler için önerilir.

İyi geceler. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder